Компанія HMD Global вирішила розширити портфоліо новими кнопковими телефонами як можна частіше, при цьому вони будуть отримувати сучасні технології доступу в інтернет. Таким чином компанія хоче зайняти лідерство на ринку кнопкових телефонів. До того ж, у світі безліч відданих фанатів, які воліють користуватися фізичними кнопками, а не сенсорним екраном.

Нещодавно компанія HMD Global запустила свій перший кнопковий 4G-телефон - Nokia 8110, більш відомий як телефон-банан, який був відомий завдяки безлічі фільмів, в яких він був помічений.

Пристрій має доступ до таких додатків, як Google Assistant, Google Maps, Google Search і Facebook, а також дає можливість відправляти і отримувати електронні листи. Звичайно ж, програми були переписані і створені заново для зручного використання з допомогою кнопок.

Завдяки функції Wi-Fi пристрій може також використовуватися як точка доступу, що не може не радувати.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"В той час, як ми є гравцем повного діапазону, основна увага приділяється функціональним телефонами, де у нас є можливості з точки зору обсягу ринку. Ми також вивчаємо можливість запуску нового 4G-телефону за доступною ціною", - сказав в інтерв'ю представник індійського підрозділу HMD Global Еджей Мехта.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp знайшов спосіб захистити дані користувачів з допомогою функції, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що сканер особи стане ще одним рівнем захисту даних користувачів. Однак, нова система діє тільки на iPhone X і більш нових моделях. Для власників Android смартфонів погані новини, так як їх смартфони не підтримують дану технологію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що з 2010 року проводиться чемпіонат світу з класичного “Тетрису”. Варто відзначити, що рекорд семиразового переможця в світі нарешті побитий, причому підлітком, який отримав грошовий приз 1000 доларів за новий світовий рекорд.

Знай.uа писав, що нова провідна миша від компанії HP, отримала сканер відбитків пальців. Тепер не потрібно щоразу вводити пароль для входу в обліковий запис Windows 10, досить просто прикласти палець до мишки.