У дудл-грі від Google потрібно зібрати вогники душ і принести їх на базу. З нагоди свята Хеллоуїн 2018, який будуть відзначати у всьому світі в ніч з 31 жовтня на 1 листопада, популярний пошуковик Google запустив дудл-гру з примарами, яка сподобається кожному користувачеві мережі. Пошуковик не упускає можливості привітати користувачів мережі з різними святами і цікавими або важливими історичними подіями.

У захоплюючій грі користувачам потрібно змагатися з командою-суперником, збираючи вогники душ і приносити їх на базу. Також гравці мають шанс отримувати різні бонуси: прискорення, нічне бачення тощо. Таким чином, гра вийшла ще цікавіше, і може змусити вас витратити на неї кілька годин свого часу.

Цікаво, що в цю іграшку можна грати з родиною, з друзями або просто з випадковими гравцями зі всього світу (дудл доступний по всій Європі, Азії, Південної і Північної Америки, а також Австралії), так як Google налаштував багатокористувацький режим. Таким чином компанія хоче зблизити всіх користувачів, або ж змусити провести час разом з усією родиною.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що мільйони фанатів досі чекають виходу третьої частини Half-life. З моменту випуску останньої серії минуло 14 років, і більшість ентузіастів почали створювати свою версію продовження, щоб поділитися нею з іншими гравцями, які не втрачають надій.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі опублікували відео зі смартфоном Nubia X. Варто отмеитть, що девайс отримав цілих два дисплея, а сам корпус виконаний у формі моноблока. Два екрани допоможуть збільшити функціонал смартфона, який, до речі, отримав топові характеристики на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що пакет програм від Microsoft випадково відкрив лазівку для хакерів. Тепер кожен власник ПК на операційці Windows може попрощатися зі своїми даними, так як компанія поки не може вирішити цю вразливість. Варто бути більш обережним при скачуванні файлів з інтернету та отриманих листів.