Ціни в Україні на новинки Apple iPhone XS Max сягнули рекордного максимуму.

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на коментарі експертів моніторингового ринку.

У повідомленні йдеться, що минулого місяця почалися продажі новітнього смартфону Apple iPhone XS Max. Його вартість становить близько 1 500 доларів. За такі гроші можна купити непоганий вживаний автомобіль з іноземною реєстрацією.

Експерти запропонували кілька цікавих варіантів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Renault Kangoo

Renault Kangoo першого покоління з’явився у 1997 році. Він характеризується високим рівнем надійності, гарним захистом від корозії, міцною підвіскою, відносно недорогим обслуговуванням і практичністю. Вживаний Kangoo з єврономерами можна купити за 1000-3000 доларів.

Mazda6

Це дуже надійний і красивий автомобіль. Його єдиний мінус – не дуже хороший антикорозійний захист кузова. Mazda6 першого покоління з єврономерами можна купити за 1500-4500 доларів.

BMW 3-series

В Україні BMW 3-series користується популярністю, причому цілком заслужено. Але у цієї моделі є деякі недоліки. Наприклад, дорогі запчастини і не дуже хороший антикорозійний захист кузова. Втім, переваг у "трійки" набагато більше. BMW Е36 можна купити за ціною від 1 200 доларів, а BMW Е46 – від 2 000 доларів.

Opel Vectra B

Серед недоліків можна назвати корозію кузова, а серед переваг – відносну надійність і доступні запчастини. Коштує такий автомобіль на "євробляхах" 1200-2500 доларів.

Mercedes-Benz Е-Клас

Старий Mercedes-Benz Е-Клас з єврономерами можна купити недорого – за ціною від 1 200 доларів. Ось тільки його утримання обходиться дорого. Врахуйте, що у цієї моделі існує проблема з корозією кузова, тому обирайте уважно.

Volkswagen Passat B5

Volkswagen Passat B5 – п’яте покоління “Пассата”. Його випускали з 1996 року по 2000-й рік (у двох варіантах кузова – седан і універсал). Краще купувати версію з бензиновим, а не дизельним двигуном, бо дизелі у цій моделі дуже вимогливі. Passat B5 з європейською реєстрацією можна купити за 1500-3500 доларів.

"Якщо ви щасливий власник "євроблях", обирайте спеціальні кредитні картки для автомобілістів прямо у нас на порталі. Картки для водіїв дозволяють отримувати кешбек і додаткові знижки на АЗС", - радять експерти.

Нагадаємо, Верховна Рада готує новий законопроект, який контролюватиме ввезення авто з іноземною реєстрацією.

Як писав раніше Знай.ua, бізнесу на перегонах євроблях прийде кінець.

Також Знай.ua писав про те, що з початку поточного року в Україну було завезено рекордну кількість автомобілів з іноземною реєстрацією.