Майже 25% співробітників Amazon, Apple, Microsoft, Facebook і Über жалкують, що обрали роботу саме в цих компаніях. Про це йдеться в дослідженні, проведеному виданням Blind. Дивно, адже такі корпорації можуть створити небувалий комфорт для своїх співробітників. Виявилося, все навпаки.

Опитування проводилося серед 10 тис. працівників найбільших компаній Кремнієвої долини. Найменше задоволені своїм становищем співробітники Snap, власника месенджера Snapchat, — 39,2% з 102 респондентів заявили, що шкодують про роботу в компанії. На другому місці — Oracle (34,1%), на третьому Intel (32%), пише Inc. Не дивно, адже це одні з найбільших корпорацій, і Intel займається виробництвом комп'ютерних компонентів.

Найменше своєю роботою незадоволені співробітники Facebook (12%). Компанія, на відміну від Snap, останнім часом не проводила масштабних скорочень штату і має більш досконалу корпоративну культуру, відзначають автори дослідження. Дивно, адже Facebook досить часто була замішана в гучних скандалах, після яких без скорочення персоналу не обійтися.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi, яка відома всьому світу завдяки створенню розумної техніки, від телефонів до обігрівачів, повідомила про підвищення цін на свою продукцію. Проте, компанія швидко виправдалася, і назвала причину. Виною всьому нестабільний курс національної валюти Китаю, у зв'язку з чим компанія не хоче наживатися на користувачів, і лише хоче вирівняти свої показники продажів для фінансового звіту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple і Amazon уклали договір, який допоможе позбутися від реселерів iPhone та іншої техніки яблучної корпорації на ринку. Замість цього, Amazon буде отримувати відразу ж новітню продукцію від Apple відразу після анонсу, що підвищить популярність найбільшої в світі майданчику продажів і покупок.

Знай.uа писав, що експерти назвали причину моторошних лагів сервісу Gmail від Google. Як виявилося, всьому виною підтримка слабких пк і застарілих браузерів, у зв'язку з чим різні застарілі плагіни вживають багато ресурсів. Однак, для всіх інших користувачів мережі це значно ускладнює використання, адже пошта навіть не з першого разу відкривається.