Xiaomi представила шикарне сидіння для туалету Tinymu з штучним інтелектом і голосовою підтримкою XiaoAI. Звучить дуже незвично, і це очікування доповнюється незвичайним зовнішнім виглядом. Це не перше розумне сидіння для унітазу, яка запускає Xiaomi. Вже є сидіння Tinymu з розкішним туалетним столиком Tinymu lite за ціною 799 юанів. Зате нова версія може похвалитися наявністю функції штучного інтелекту і голосовим помічником XiaoAI. Головне, щоб голос з унітазу не видавався.

На жаль, помічник XiaoAI раніше адаптований тільки для китайців і ще не отримав підтримку англійської або будь-якої іншої мови. Функція голосового супроводу дозволяє управляти пристроєм за допомогою голосових підказок для активації певних функцій. Досить незвично, і це дасть змогу обходитися без використання рук, збільшуючи гігієнічність пристрою і рук. Інтелектуальне сидіння для унітазу також можна підключити до додатка MIJIA, яке дозволить користувачам управляти додатком. Крім цього, пристрій може розпізнати кожного користувача за допомогою наручних браслетів від Xiaomi, і ввести настройки, які вже були збережені в минулий раз.

До речі, з допомогою ультрафіолету девайс залишається чистим, вбиваючи практично всі мікроби

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft створила підтримку голосового помічника від Amazon - Alexa. Тепер користувачі Windows 10 зможуть активно користуватися можливостями голосового помічника найбільшої у світі торговельного майданчика. І хоча Cortana не користується популярністю серед користувачів, новий асистент змінить цю ситуацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що знайдений баг в найбільшому ігровому магазині Steam дозволяв отримати будь-які ігри абсолютно безкоштовно. До того ж, створення рандомних ключів дозволяв продавати їх на чорному ринку, що суттєво вдарило по фінансам великим компаніям-розробником.

Знай.uа писав, що популярний і захищений браузер Firefox навчився допомагати купувати речі за дешевою ціною. Тепер браузер здатний самостійно шукати вигідні пропозиції на товари в найбільших інтернет-магазинах.