Латвійський дизайнер Бенджамін Гескин опублікував концептуальний рендер наступного флагмана компанії Xiaomi. За попередніми даними, смартфон отримає назву Xiaomi Mi 9, а представлять його в першій половині 2019 року. Серед іншого, новинка отримає підтримку нової мережі і топовий процесор. Згідно інформації, Xiaomi Mi 9 буде працювати на новому флагманському процесорі Qualcomm Snapdragon 8150, який може випередити навіть iPhone XS.

7-нанометровий процесор Snapdragon 8150 поки не представлений Qualcomm офіційно, однак він точно стане “серцем” більшості флагманських смартфонів 2019 року. При цьому Xiaomi Mi 9 має шанси стати першим смартфоном на базі Snapdragon 8150. Хоча, раніше аналітики припускали, що першим чіп отримає смартфон Samsung, але все змінилося перед самим виходом смартфонів.

За даними Гескина, смартфон оснастять 6,4-дюймовим AMOLED-дисплеєм, камерою з потрійною основним 48-мегапіксельним сенсором Sony IMX586 і вбудованим прямо в екран сканером відбитків пальців. Так, камера отримає непогані показники. Бути може, це новий фаворит серед флагманів?

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що не секрет, що у Microsoft був дуже непростий рік, оскільки кількість невдалих оновлень Windows 10 побив усі рекорди. Одне з осінніх оновлень видалило всі важливі особисті файли користувачів ПК, причому безповоротно. Проте, компанія усвідомлює всю серйозність цих інцидентів, і обіцяє виправитися, і більше приділяти увагу оновленнями, щоб у майбутньому такі неприємні ситуації не траплялися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі iPhone зіткнулися з новою проблемою. Сервіси Apple запитують паролі до Apple ID, і якщо неправильно їх ввести, смартфон блокує обліковий запис власника смартфона, перетворивши гаджет в даремний цегла.

Знай.uа писав, що на прилавках магазинів незабаром з'явиться гнучкий смартфон Samsung Galaxy F, який можна використовувати як телефон, так і планшет. Однак, не все так класно як може здатися: ціна смартфона просто захмарна. Аналітики впевнені, що корейська корпорація зажадає за смартфон близько 1700 доларів.