Мобільні телефони досить часто виходять з ладу. Більшість поломок досить прогнозовані – 66% користувачів хоч раз стикалися з ними. І це не дивно, адже виробники смартфонів не можуть зробити повністю броньований смартфон. Або ж не хочуть, оскільки такі телефони не будуть мати потребу в ремонті.

Фахівці американської компанії SquareTrade визначили найпоширеніші поломки смартфонів. Адже її експерти спеціалізуються на ремонті гаджетів різної модифікації. Її майстри повідомили, що 66% власників різних мобільних девайсів стикаються з їх неполадками різної складності.

Згідно з наявною статистикою, більша частина поломок пов'язана з різними ушкодженнями екрана – тріщини, сколи, повне їх руйнування (29%). Це очевидно, оскільки на сьогоднішній день це найбільш крихка частина смартфона, яку часто не захищають плівкою або ж захисним склом. Так, тільки за минулий рік в США було розбито понад 50-ти мільйонів екранів смартфонів, а їх ремонт обійшовся на суму, яка перевищила 3,4 мільярда доларів.

Ще однією поширеною поломкою є наявність подряпин на екрані, які заважають роботі гаджета або просто дратують його власника (27%), 22% власників смартфонів зіткнулися з несправністю акумулятора. Акумулятор рано чи пізно вичерпає себе, а телефон розряджатиметься набагато швидше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що ательє Aurum Edition представила версію Apple Watch 4 в золотому забарвленні. Варто відзначити, що золото сьогодення, і воно не буде відшаровуватися навіть при тривалій шкарпетці. Так, ціна теж відповідна - близько 2 тисяч доларів, а гравірування на них робиться вручну, як і інші побажання покупця.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, новий MacBook Pro, який Apple представила восени 2018 року не виправдав надій компанії. Судячи з усього, продажу нового ноутбука різко впали. Навіть нові iPhone 2018 року не виправдали надій, і продажу поступово знижуються. Приміром, компанія скоротила виробництво нових гаджетів, так як старі ще не продалися.

Знай.uа писав, що колишній співробітник Facebook визнав, що компанія наймала інших фахівців, які будуть писати негативні новини про конкурентів. Так, вони не брехали в цих повідомленнях, а лише публікували перевірені факти. І все ж, факт того, що Facebook бажає очорнити користувачів не піде в плюс до репутації.