Додаток для обміну миттєвими повідомленнями Viber реалізував наймасовіший груповий чат, доступних для будь-якого користувача месенджера. Кожен новий учасник бесіди зможе ознайомитися з усією історією чату. Це унікальний експеримент, який раніше ніхто не повторював.

Розробники месенджера повідомили: Viber створив чат для 1 млрд користувачів одночасно. Можливість приєднати до своєї власної онлайн-бесіді найбільша кількість людей з'явилося біля кожного користувача програми. Для цього необхідно в списку чатів натиснути на кнопку “додати новий”, вибрати опцію “нова спільнота”, і запросити в нього кілька своїх контактів – вони стануть адміністраторами спільноти, який і буде регулювати порядок поведінки учасників чату. Далі пропонується написати короткий опис чату, щоб користувачі знали, що їх чекає в цій розмові – готове. Таким чином кожен користувач месенджера може додати необмежену кількість учасників. Потрібно лише стежити за порядком, щоб правила чату не порушували.

Приєднатися до такого чату можна буде за посиланням. Варто зазначити, що кожен новий користувач зможе ознайомитися з усією історією листування. Як завжди, розробники програми гарантують безпеку кожному учаснику.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Досить корисна функція, якщо якась корпорація захоче створити один загальний чат для тисяч співробітників.

Нагадаємо, що Google запроваджує новий сервіс для українців. Тепер покупки в інтернеті стануть набагато простіше, і навіть недосвідчений користувач мережі зможе придбати товар або послугу в інтернеті. Більше не доведеться вводити дані своєї кредитки, побоюючись за збереження власних заощаджень в банку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple злила в мережу патент на зовнішній вигляд майбутніх iPhone 2019 року. Судячи по зображеннях, девайс отримає оновлену задню панель, яка буде переливатися на сонці. Подібну технологію впровадила Huawei в свої смартфони, і саме цим підкупила користувачів. Яблучна корпорація вирішила піти тим же шляхом, і захопити величезну аудиторію, яким не подобалася раніше колірна гамма iPhone.

Знай.uа писав, що сканер відбитків пальців вдалося зламати. Експерти з безпеки навчилися зламувати абсолютно будь-смартфон, який має цей сканер. Тепер уся надія на сканер особи, який досі забезпечує надійний захист від зломщиків і зловмисників.