Зазвичай, коли один процесор приходить на зміну іншому, користувач має право розраховувати на деякий приріст продуктивності, який забезпечує більш плавну роботу улюблених ігор і додатків. Але це правило не працює у випадку з новітнім CPU Intel Core i7-8565U, який на ділі виявився марною пустушкою.

Ця модель відноситься до сімейства Whiskey Lake-U і, по суті, покликана замінити модель Core i7-8550U лінійки Kaby Lake Refresh. Логічно було розраховувати на помітний приріст продуктивності, але, як повідомляє джерело, цього не сталося: у кращому випадку новачок обходить попередника на 5-8%. І все ж, це не коштує тих грошей, які витрачаються на покупку нового процесора. Різницю озброєним поглядом в роботі додатків практично не помітити.

Ці дані отримані при тестуванні двох ноутбуків Asus в CineBench R15: Zenbook UX433 на базі Core i7-8565U і Zenbook UX430 в конфігурації з процесором Core i7-8550U. Різниця в продуктивності помітна на картинках вище. Проте, якщо порівнювати з іншими процесорами іншої лінійки, різниця між поколіннями у продуктивності близько 90%.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що не секрет, що Samsung планує випустити смартфон без вирізу на екрані, але з невеликим отвором під камеру. Судячи за даними аналітиків, презентація пристрою повинна відбутися в лютому 2019 року. Однак, Huawei вирішила обігнати свого конкурента, і вже в грудні 2018 року представить смартфон з точно такою ж особливістю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple завжди неприємно дивує світ вартістю своїх нових девайсів. Однак, з виходом нових, більш старі моделі значно дешевшають, і цей випадок не став винятком. iPhone 8 на даний момент подешевшав для українців на 40% від початкової ціни, і його з легкістю можна придбати за 16-18 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що чорна смуга Windows 10 триває. Відразу після того, як Microsoft виправила існуючі баги, користувачі операційки помітили ще одну несправність. Windows Media не може більше використовувати пошук.