У жовтні користувачі сервісів від Google помітили можливість увімкнути нічний режим в Картах. Зробити це просто — достатньо перейти в налаштування і активувати відповідну колірну схему.Досить корисна функція, враховуючи, що деякі водії воліють подорожувати в темний час доби. А поки розробники підготували черговий апдейт програми. Завдяки йому власникам Android-смартфонів буде легше знаходити відповідні заклади, а також дізнаватися про всі недоліки обраного місця.

Головне призначення карт — прокладання маршруту до потрібного місця і ведення по ньому користувача. Однак власники смартфонів частенько використовують подібні сервіси для іншої задачі. Мова йде про пошук закладів, магазинів, аптек, заправок та інших точках продажу товарів або надання послуг. Тепер користувачі можуть писати відгуки. Більшість з них досить об'єктивні і корисні.

Розробники дозволили вписувати в рев'ю ключові слова у вигляді хештегов. Це означає, що любителям пасти варто звернути увагу на запит #итальянскаякухня, тоді як цінителі якісної кави напевно використовують #specialty. Виглядає нововведення так. Тепер же хештеги допоможуть скоротити час на пошук потрібного відгуку, який цікавить конкретно вас.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що не секрет, що Samsung планує випустити смартфон без вирізу на екрані, але з невеликим отвором під камеру. Судячи за даними аналітиків, презентація пристрою повинна відбутися в лютому 2019 року. Однак, Huawei вирішила обігнати свого конкурента, і вже в грудні 2018 року представить смартфон з точно такою ж особливістю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple завжди неприємно дивує світ вартістю своїх нових девайсів. Однак, з виходом нових, більш старі моделі значно дешевшають, і цей випадок не став винятком. iPhone 8 на даний момент подешевшав для українців на 40% від початкової ціни, і його з легкістю можна придбати за 16-18 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що чорна смуга Windows 10 триває. Відразу після того, як Microsoft виправила існуючі баги, користувачі операційки помітили ще одну несправність. Windows Media не може більше використовувати пошук.