Стало відомо про те, що компанія Take-Two Interactive, яка є власником Rockstar, вирішила не продовжувати товарний знак одного з розроблюваних проектів, і повністю скасувала гру. Це сумна новина для всіх гравців, адже компанія стала легендарною після виходу GTA ще в початку 2000-их.

Повідомляється, що в мережі звернули увагу на те, що ще 18 листопада 2018 року компанія Take-Two Interactive відмовилася продовжувати права на торговий знак Agent. Проект під назвою Agent довгий час вважався знаходяться в розробці Rockstar Games. Проте, гра стала ексклюзивом для ігрових приставок, а вийшла вона в 2009 році. Після анонсу проекту про нього довгі роки не було практично ніяких відомостей. Однак, игроделы не закривали проект, і не говорили а припинення розробки.

Цікаво, що в останній раз Take-Two продовжувала права на Agent на початку 2017 року у зв'язку із закінченням терміну реєстрації. Користувачі мережі припустили, що це знак про швидку появу нової гри на прилавках. Також варто відзначити, що в недавній витік з Rockstar Games також не було ані слова про Agent, і згадувалися тільки Bully 2 і Grand Theft Auto VI. При цьому, реліз Bully 2 може відбутися вже в 2020 році, в той час, як GTA 6 доведеться чекати значно довше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що ігромани розгромили вщент приставку PlayStation Classic, яку Sony благополучно перевыпустила через кілька десятків років. Проте, все не так добре, як думали геймери: якість картинки залишає бажати кращого, самі ігри схильні до зависання, а частота оновлення кадрів в секунди знищує весь азарт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія LG зробила патент на незвичайний гнучкий смартфон. Судячи з фото, які знайшли користувачі мережі, при складанні девайса екран буде розміщуватися не всередині згину, а зовні. Таким чином пристрій позиціонує себе як смартфон, так і повноцінний планшет. До речі, вартість його буде близько 2 500 доларів, що трохи розчарує фанатів компанії.

Знай.uа писав, що компанія ASUS все ж завезла ігровий смартфон ROG Phone в Україні. Тепер кожен бажаючий може придбати цей пристрій. Однак, він обійдеться в 26 тисяч гривень. З іншого ж боку, це один з найбільш потужний смартфонів на ринку.