Нещодавно з'явилася інформація, що Xiaomi Mi A1 знаходиться в бета-тесті операційної системи Android 9 Pie. І лише вчора стало відомо, що кілька користувачів задовольняються новою версією.

"Обнова" займає трохи більше 1 гігабайта пам'яті. Але смартфон отримав не тільки нову версію операційної системи, але і підтримку FM-радіо, адаптивний режим акумулятора і яскравості, простий навігаційний спосіб використання, нові програми і нову взаємодії з контекстом.

Користувач, який поділився інформацією про ОС на смартфоні, з Бангладешу. Невідомо, чи стосується обновлення жителів тільки цієї країни, або ж буде розширена і на інші регіони. У будь-якому випадку, вже зовсім скоро власники Xiaomi Mi A1 зможуть обновитись до Android 9 Pie.

Не зайвим буде підкреслити, що Android 9 Pie – остання ОС, до якої можуть оновитися користувачі смартфона. Вся справа в тому, що тривалість підтримки цього смартфона становить 2 роки, який закінчується восени 2019.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, Глава Xiaomi назвав найуспішніший смартфон компанії

Компанія Xiaomi у міжнародному масштабі продала 700 тисяч смартфонів Pocophone F1. Такого результату китайський виробник зміг досягти всього за три місяці з дати релізу пристрою. Однак, цьому є просте пояснення. Судячи з усього, користувачів підкупила низька ціна. При цьому смартфон отримав флагманські характеристики.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Instagram "ліг" по всьому світу, замість фото - сірі смужки

Вечером 6 грудня в соціальній мережі “Instagram” стався збій. Користувачі стали помічати спотворення фотографій і відео, переглядаються в історіях. До того ж, помилки торкнулися практично всіх користувачів, незалежно від місця розташування. Судячи з усього, проблема на стороні соцмережі. Бути може, мова йде про збої в роботі серверів, які відповідали за інформацію користувачів, яку вони відправляли в мережу.

Також Знай.uа" писав про те, що У мережі назвали дату виходу першого у світі 5G-смартфона