Днями популярна соціальна мережа Instagram запустила функцію голосових повідомлень, які доступні для особистих і групових чатів. Тепер не треба знімати відеоповідомлення, щоб обійтися без набору тексту в чаті. Досить просто піднести пристрій до голови, і висловити свою думку. Максимальна тривалість запису — одна хвилина, але цього більш ніж достатньо, щоб докладно висловити свою думку. Щоб відправити голосове повідомлення, потрібно зайти в чат і затиснути іконку мікрофона. Ці повідомлення не зникають, як Stories, а залишаються в чаті.

Вже у вчорашньому оновленні користувачі iOS і Android отримали нову фішку. Але кому воно ще могло не дійти, так що чекайте — всім повинно бути доступно. Цілком можливо, що подібні аудіоповідомлення заполонять весь Instagram, адже це чудова можливість висловитися без набору тексту.

Проте, в Instagram є і купа непотрібних функцій, які тільки гальмують роботу і відгук програми. Для власників старих або слабких смартфонів це тільки заважає користуватися улюбленою соцмережею.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9 незабаром повинен з'явитися на ринку. Мільйони потенційних покупців вже рахують секунди до появи девайса на прилавках. Відзначається, що смартфон отримає 48-мегапіксельну камеру, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Сам глава китайської компанії показав частину камери, і швидше за все, вона буде подвійний або потрійний, а розташування буде вертикальним.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що розумні окуляри навчилися передавати звук без навушників. Для цього використовується технологія, яка передає звуки через кістку за вухом. Таким чином, більше не потрібно використовувати навушники, що дозволить слухати музику більш зручним способом.

Знай.uа писав, що компанія Apple вирішила відмовитися від 5G для iPhone в 2019 році. Як виявилося, процесори Intel недостатньо гарні, а c Qualcomm розірвала співпрацю на грунті постійних конфліктів. Таким чином, китайські виробники першими запровадять а ринок смартфони з підтримкою нової мережі 5G.