Як повідомляє инсайдер, VIP-аккаунт буде корисний для контент-мейкерів і інших користувачів, які працюють з широкою аудиторією. Таким чином популярна соцмережа хоче виділити бізнес-профілі відомих особистостей або ж брендів, що допоможе їм стати більш помітними.

Завдяки своєму статусу, власник сторінки зможе дізнатися більше інформації про підписку та відписках, тонко налаштувати фільтр вхідних повідомлень, а також отримає спеціальний значок профілю. Разом, ми отримуємо практично всі фічі, які мають сторонні додатки для аналізу, але тепер офіційно. Це допоможе спростити процес ведення бізнесу або просто популярною сторінки, адже вся інформація стане доступною всередині самого додатка і сервісу.

Зараз преміум проходить тестування, повноцінний запуск запланований на 2019 рік. Зазначається, що отримання VIP-статусу можливе лише з досягненні певного мінімуму фоловерів, проте точне число поки невідомо.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi представила безшумну клавіатуру за 50 доларів. І хоча вона дорожче своїх конкурентів, виробник обіцяє довговічність пристрою, так як при створенні девайса використовується новий матеріал, який не дозволить кнопок ламатися, або ж бруднитися від дотику брудних рук. Відмінний девайс для тих, хто любить поїсти за комп'ютером вдома, або ж в офісі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що оновлення iOS 12 iPhone залишило користувачів без інтернету. На жаль, апаратна помилка не дозволяє некоторіе користувачам насолоджуватися 4G-мережею. Смартфони деяких користувачів взагалі перестали ловити бездротову мережу, так що їх смартфони перетворилися в музичний плеєр з підключенням до Wi-Fi.

Знай.uа писав, що додатки з AppStore стежать за користувачами iPhone і iPad. До такого висновку прийшли The New York Times, який проводив незалежне розслідування. Як виявилося, додатки, які вимірюють кількість кроків користувача стежать за власником смартфона. Причому знають його місце розташування в режимі реального часу.