Через добу після виходу бета-версії iOS 12.1.2 для розробників, Apple випустила публічну бету для iPhone і iPad. Нова версія ОС повинна усунути серію помилок з iOS 12 і 12.1.1, які відключали роботу модему зв'язку. Більшість користувачів технікою Apple після оновлення ОС не змогли отримати доступ до мережі, а також до 4G, так як модем повністю відключався. На щастя, це апаратна складова.

Публічне бета-тестування дозволяє раніше всіх пробувати нові збірки iOS. Одна з переваг такого формату – відсутність щорічних зборів, тоді як для отримання статусу розробника необхідно оплачувати внесок – 99 доларів на рік.

Крім iOS, програми тестування є для macOS і tvOS. Найближчим часом очікуються публічні бети tvOS 12.1.2 і macOS 10.14.3, так що власники іншої техніки від яблучної корпорації вже готові до оновлення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що нові iPhone 2019 отримають компактний корпус за рахунок нового дисплея, який незабаром з'явиться на ринку разом з Galaxy S10, вихід якого запланований на лютий 2019 року. Серед іншого, варто відзначити зміни в ширині корпусу. Інсайдери сподіватися, що виробник знизить ціну на смартфони, адже виробництво такого дисплея буде набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий мобільний вірус заражає Android-смартфони. Він маскується під програму, яка здатна оптимізувати заряд акумулятора. Однак, після установки вона вимагає ввести пароль в додатків банків, після чого перераховує ваші кошти на іншу карту.

Знай.uа писав, що Apple знайшла лазівку в рішенні суду, який заборонив яблучної корпорації продавати iPhone на території Китаю. Компанія порушила кілька патентів, які використовувалися практично у всіх сучасних iPhone. Варто відзначити, що порушення патентів стосувалося тільки старих версій iOS для iPhone, так що Apple вправно обійшла це обмеження, випустивши чергове оновлення.