З 14 грудня у додатку Apple Music з вкладки Artist Pages цілком пропаде розділ Connect. Дана функція закривається і більше не отримає підтримки.

Про це заявила компанія в офіційному прес-релізі.

Apple Music
Apple Music

"Сьогодні ми оптимізуємо пошук музики, видаливши Connect з вкладок Artist і For You. Це означає, що ви не зможете більше розміщувати публікації в розділі Connect. Правда, весь раніше завантажений контент буде доступний для пошуку до 24 травня 2019 року. Також у Вас залишилася можливість створювати плейлисти у вкладках Artist з допомогою останньої версії Apple Music" – відзначають в Apple.

Компанія позиціонувала цю функцію як вікно для фанатів у світ музикантів, тобто вона повинна була стати гібридом таких популярних сервісів, як SoundCloud і Twitter: артисти тут могли зробити публікацію фрагментів свого життя за сценою, а також радувати ексклюзивними матеріалами.Apple представила Connect в 2015 році в рамках конференції для розробників Apple Worldwide Developers Conference.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Розділ Connect в Apple Music повинен був стати посередником між артистом і фанатами

До того ж, Apple хотіли, щоб розділ Connect став одним з трьох основних стовпів Apple Music поряд з потокової музикою і радіостанцією Beats 1.

Це буде дуже потужна функція для музикантів. Уявіть, що Ви – майбутній артист і можете поділитися своєю музикою на найбільшій платформі в світі, якою вже користуються мільйони користувачів. Connect спрощує все для сучасного музиканта, як я, і музичного споживача, як ви, – говорив Джиммі Айовин, один з тих, хто заснував звукозаписний лейбл Interscope Records.

Можливо, що Apple і далі буде використовувати розділ Connect для повідомлень від імені редакторів Apple Music, але поки це не підтверджується.

Нагадаємо, Apple побудує кампус за шалені гроші

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Apple нарешті воскресила iPhone мільйонів користувачів

Також "Знай.uа" писав про те, що Microsoft "здерла" популярну фішку в Apple