Глава ASUS Джеррі Шен вирішив відмовитися від посади в компанії. Догляд Шена також пов'язаний з зміною політики в щодо смартфонів згаданого виробника.

Разом з відходом Шена, ASUS показали також, що в найближчому майбутньому вони трохи змінять свою політику, пов'язану з мобільними пристроями. Судячи з усього, продажі смартфонів йдуть не так добре, як хотілося б копанні. І це не дивно, адже китайські бренди, такі як Xiaomi і Huawei поступово захоплюють ринок мобільних пристроїв, і навіть Samsung визнав поразки перед цими конкурентами.

Виробник хоче приділяти більше уваги продуктів і пристроїв, призначених для геймерів і вимогливих користувачів — дуже можливо, що разом з цим рішення з ринку зникне популярна серія смартфонів ZenFone.

Зміна стратегії необхідно у зв'язку з останніми фінансовими втратами компанії. В даний час найбільш відомим пристроєм є флагман ASUS ROG, який отримав топові характеристики за мірками ігрового смартфона. Однак, його ціна є головним мінусом девайса. Швидше за все, компанія зробить упор на розробку і продовження лінійки ігрових девайсів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що нові 13 грудня компанія Huawei представила новий бюджетник Huawei P Smart. Серед іншого, варто відзначити досить непогані характеристики, але збереглася приємна ціна. Екран близько 6 дюймів, а задня основна камера подвійна. Що стосується ціни, аналітики прогнозують вартість близько 200-300 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережу потрапили перший знімки чохла для Samsung Galaxy M20, які розкрили всі головні фішки пристрою. Варто відзначити, що девайс отримає подвійну вертикальну камеру, а також сканер відбитків пальців. Аналітики повідомляють, що цей бюджетний девайс, так що на топові характеристики сподіватися не варто.

Знай.uа писав, що Apple нарешті випустила iOS 12.1.2, яка виправила всі баги з попередньої версії. Варто відзначити, що власники смартфонів від яблучної корпорації не могла користуватися бездротовою мережею через помилку при оновленні, яке відключало роботу модему.