Зараз на ринку спортивних браслетів вкрай багато різних моделей. Однак саме китайські компанії захопили ринок спортивних браслетів. Приміром Xiaomi Mi Band 3, який став дуже популярним всього за рік. Він до цих пір користується величезною популярністю, хоча пристрій з'явився на ринку в травні 2018 року. Відзначається, що старша версія, Xiaomi Mi Band 4 з'явиться вже в червні 2019 року, і вона просто знищить своїх конкурентів новими можливостями.

Справа в тому, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 виявиться кращим на ринку за співвідношенням ціна/якість. Кольоровий екран, захист від води, і десяток нових функцій забезпечать браслету лідерство на ринку. Крім цієї особливості, Xiaomi Mi Band 4 нарешті запропонує оновлений дизайн, тобто від системи капсули всередині силіконового ремінця можуть відмовитися на користь іншого більш сучасною. До речі, в цей раз дисплей захищений цим склом, яке захистить про подряпин.

Головна особливість - можливість безконтактної оплатою в магазинах через Google Pay. Вартість новинки буде близько 40 доларів (близько 1100 гривень).

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що нові 13 грудня компанія Huawei представила новий бюджетник Huawei P Smart. Серед іншого, варто відзначити досить непогані характеристики, але збереглася приємна ціна. Екран близько 6 дюймів, а задня основна камера подвійна. Що стосується ціни, аналітики прогнозують вартість близько 200-300 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережу потрапили перший знімки чохла для Samsung Galaxy M20, які розкрили всі головні фішки пристрою. Варто відзначити, що девайс отримає подвійну вертикальну камеру, а також сканер відбитків пальців. Аналітики повідомляють, що цей бюджетний девайс, так що на топові характеристики сподіватися не варто.

Знай.uа писав, що Apple нарешті випустила iOS 12.1.2, яка виправила всі баги з попередньої версії. Варто відзначити, що власники смартфонів від яблучної корпорації не могла користуватися бездротовою мережею через помилку при оновленні, яке відключало роботу модему.