Тайванська компанія HTC анонсувала смартфон Desire 12s, який побудований на платформі Snapdragon 435. Так, смартфон буде достатньо бюджетних, враховуючи його начинку. Вартість базової версії пристрою не перевищує $200.

Смартфон оснащено 5,7-дюймовим дисплеєм із співвідношенням сторін 18: 9 (2: 1) і роздільною здатністю HD + 1440 × 720 точок і восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 435 з графічним чіпом Adreno 505. І хоча більшість ігор будуть працювати не найкращим чином, цього більш ніж достатньо, щоб активно користуватися різними програмами та утилітами.

В залежності від конфігурації, пристрій запропонує 3 ГБ або 4 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ або 64 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю розширення за допомогою карти microSD. Акумулятор має ємність 3075 маг. Розміри складають 154,2 x 72,7 x 8,3 мм, а вага - 150 грамів. Смартфон працює під управлінням операційної системи Android 8.1 Oreo з оболонкою HTC Sense. Досить великий обсяг батареї для невибагливого процесора дозволить девайсу активно працювати без підзарядки протягом цілого дня.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Головною особливістю новинки став модуль NFC для безконтактних платежів. Основна камера в смартфоні одна, на 13 Мп, але оформлена вона під подвійну, що разом з її розташуванням виглядає досить незвично. Такий собі маркетинговий трюк.

HTC Desire 12s поставляється в чорному, сріблястому і червоному кольорах за ціною $194 за версію з 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ для зберігання. Версія 4/64 ГБ коштує $226. Гаджет вже продається на Тайвані.

Нагадаємо, що голова Xiaomi представив девайс, частиною фото якого дражнив фанатів компанії. Як виявилося, цим девайсом виявилася гарнітура для караоке, яка складається з навушників і мікрофону. Про ціну і дату виходу поки нічого не відомо, так що залишається чекати дебюту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що гнучкий смартфон від Samsung Galaxy F отримає цілих 2 акумулятора. Судячи з усього, компанія так і не змогла домогтися того, щоб акумулятор згинався разом зі смартфоном. Варто зазначити, що випадки вибухів смартфонів вже були, причому вони пов'язані саме зі смартфонами Samsung.

Знай.uа писав, що на компанію Apple подали в суд за обман користувачів. Судячи з позовом, яблучна корпорація під час анонса iPhone XS Max і iPhone XS використовувала темні шпалери, щоб на фото рамка в дисплеї була непомітною. У позові стверджується, що таким чином яблучна компанія обманює користувачів. Подивимося, як на цей раз спробує викрутитися Apple.