За оцінками фахівців вже до 2022 році частка кнопкових телефонів буде практично дорівнювати нулю.

У зв'язку з технічним прогресом навіть у наш час кнопкові телефони становлять меншу кількість мобільних пристроїв. І це не дивно, адже їх скромний функціонал не дозволяє спілкуватися з друзями настільки швидко, наскільки це дозволяє смартфон. Сам по собі сенсорний девайс володіє величезним потенціалом, і в більшості випадків здатний замінити навіть повноцінний ноутбук або ПК.

Телефони з кнопками в більшості випадків воліють літні користувачі. За оцінками дослідників з компанії Cisco на даний момент володарями кнопкових пристроїв є 10 відсотків від загальної кількості власників мобільних телефонів, а до 2022 року цей показник може знизитися до 0,4 відсотка. За словами фахівців, така ж доля може спіткати і стаціонарні комп'ютери. І це не дивно, адже ноутбуки стають все компактніше, а також могутніше.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що голова Xiaomi представив девайс, частиною фото якого дражнив фанатів компанії. Як виявилося, цим девайсом виявилася гарнітура для караоке, яка складається з навушників і мікрофону. Про ціну і дату виходу поки нічого не відомо, так що залишається чекати дебюту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що гнучкий смартфон від Samsung Galaxy F отримає цілих 2 акумулятора. Судячи з усього, компанія так і не змогла домогтися того, щоб акумулятор згинався разом зі смартфоном. Варто зазначити, що випадки вибухів смартфонів вже були, причому вони пов'язані саме зі смартфонами Samsung.

Знай.uа писав, що на компанію Apple подали в суд за обман користувачів. Судячи з позовом, яблучна корпорація під час анонса iPhone XS Max і iPhone XS використовувала темні шпалери, щоб на фото рамка в дисплеї була непомітною. У позові стверджується, що таким чином яблучна компанія обманює користувачів. Подивимося, як на цей раз спробує викрутитися Apple.