Apple знову подали в суд. Позивачі заявили, що дисплей менше заявах 5,8 дюймів, а роздільна здатність екрану явно не відповідає заявленим 2436 x 1125 пікселів.

Компанія Apple знову відповість перед судом за завищення характеристик екранів iPhone X: два жителя Північної Каліфорнії подали позов в Окружний суд штату світового гіганта.

На подив, користувачі iPhone все ж знайшли докази обману яблучної компанії. Користувачі стверджують, що реальний розмір екрану iPhone X складає всього 5.6875 дюйма, в той час як Apple в характеристиках написавши 5,8 дюйма. Більш того, з-за відсутності у багатьох точках червоного, зеленого і синього рендерінгу дозвіл дисплея явно не дотягує до заяви 2436 x 1125 пікселів. На їхню думку, яблучна корпорація сильно завищує показники смартфона. Це не говорить про те, що iPhone X поганий. Так, у свій час у нього був кращий дисплей на ринку смартфонів. Однак, факт брехні це не скасовує.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

останнім часом продукція Apple все частіше розчаровує публіку: раніше нові iPhone провалили перевірку на міцність – Xs Xs і Max отримали серйозні пошкодження при першому ж падінні з висоти росту. До того ж, дешевизна смартфонів суперечить величезним цінами за девайс.

Нагадаємо, що компанія OnePlus представила смартфон, який здатний похвалитися найшвидшої у світі зарядкою. Девайс здатний заряджатися до 50% всього за 20 хвилин. Таким чином, пристрій обійшло за показниками хвалений iPhone XS Max, а також Pixel 3 XL і Samsung Galaxy Note 9. До речі, новинка обійдеться всього в 600 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple планує випустити iPhone SE 2. Фанати старих смартфонів давно очікують виходу цієї новинки. Раніше ходили чутки, що це пристрій представлять в жовтні 2018 року, однак, цього не сталося. Сама компанія планує показати девайс вже навесні 2019 року. До речі, девайс буде коштувати відносно дешево. Інсайдери прогнозують ціну близько 14 000 гривень.

Знай.uа писав, що компанія Apple залишила власників продукції Apple приємний сюрприз. При покупці Apple Watch, необхідно ввести свою дату народження. Коли цей день настане, на екрані годин з'являться святкові кульки, які полетять поверх циферблата. Такий собі приємний сюрприз для тих, хто любить продукцію яблучної корпорації.