18 грудня 2018 року, інсайдери розкрутили технічні характеристики смартфона Xiaomi Redmi Note 7 Pro, а також, крім того, озвучили його вартість.

Що стосується першого, девайс отримає 6,4-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD +, восьмиядерним процесор Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2,0 ГГц, 3/4/6 ГБ оперативної і 32/64/128 ГБ постійної флеш-пам'яті, подвійну основну (12 Мп + 5 Мп і 20 Мп фронтальну камери, а також акумулятор ємністю 4000 маг. Втім, нічого дивного в його можливості немає. Такий собі непоганий смартфон середнього класу, який стане гідним продовженням культової лінійки китайських смартфонів.

Чи буде цей телефон підтримувати технологію швидкої зарядки – невідомо. Однак, смартфон буде без NFC, що сильно засмутить користувачів, адже безконтактна оплата поступово набирає обертів. До речі, смартфон отримає підтримку LTE\4G.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вартість девайса буде починатися від 160 доларів, і закінчуватися 250 доларами в залежності від модифікації.

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi планує випустити новий смартфон, який стане першим смартфоном в лінійці Play. Швидше за все, це зовсім не ігровий смартфон, але потужності і заряду акумулятора вистачить з головою, щоб насолодитися грою. До речі, вартість девайса всього 300 доларів, що не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову викликають до суду. На цей раз вони не зможуть викрутитися, адже їх спіймали на “гарячому”. Власники iPhone X заявили, що яблучна компанія спеціально завищує характеристики смартфона. Наприклад, якість смартфона набагато гірше заявленого, а Apple про це не сказала ні слова.

Знай.uа писав, що корпорація Google вирішила розширити свої володіння, і на цей раз планує побудувати новий офіс за 1 млрд. доларів. Варто зазначити, що днями раніше точно таке ж повідомлення опублікувала і компанія Apple, яка так само витратить мільярд доларів на будівництво нового офісу для збільшення кількості співробітників і робочих місць.