Nvidia навчила нейромережа генерувати людські обличчя, не відрізнити від реальних людей. Алгоритм створює тисячі варіантів, змінюючи дрібні деталі, а також працює з котами і машинами. Досить неоднозначний сервіс. Наприклад, з його допомогою шахраї зможуть створювати фейкові акаунти неіснуючих людей, при цьому прикидаючись іншою особистістю.

Доволі моторошно дивитися на особи, створені за допомогою нейромережі і усвідомлювати, що їх не існує. Сама нейромережа вчилася створювати такі особи на основі бібліотеки осіб існуючих людей. Не виключено, що в майбутньому кожен бажаючий зможе вибирати певні параметри при створенні особи людини.

Не виключено, що функціонал нейромережі не обмежитися лише особами, і сервіс зможе створювати людей в повний зріст, враховуючи їх параметри, такі як зріст, вага, вік, а також одяг.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi планує випустити новий смартфон, який стане першим смартфоном в лінійці Play. Швидше за все, це зовсім не ігровий смартфон, але потужності і заряду акумулятора вистачить з головою, щоб насолодитися грою. До речі, вартість девайса всього 300 доларів, що не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову викликають до суду. На цей раз вони не зможуть викрутитися, адже їх спіймали на “гарячому”. Власники iPhone X заявили, що яблучна компанія спеціально завищує характеристики смартфона. Наприклад, якість смартфона набагато гірше заявленого, а Apple про це не сказала ні слова.

Знай.uа писав, що корпорація Google вирішила розширити свої володіння, і на цей раз планує побудувати новий офіс за 1 млрд. доларів. Варто зазначити, що днями раніше точно таке ж повідомлення опублікувала і компанія Apple, яка так само витратить мільярд доларів на будівництво нового офісу для збільшення кількості співробітників і робочих місць.