Не чекаючи офіційного запуску, компанія Huawei почала приймати попередні замовлення через онлайн-магазин Tmall на смартфон Honor V20, він же Honor View 20. Однак, це не звичайний передзамовлення. В цей раз все трохи складніше.

Формально смартфон вже анонсований, але Huawei поки не розкрила багато параметрів новинки. Більш детальна презентація запланована на 26 грудня, так що тільки після цього можна зрозуміти, брати цю модель, чи ні.

Зарезервувати смартфон з собою пропонується всього за 14 доларів. Звичайно, це не повна ціна пристрою, хоча точна вартість поки так і не розкрита. Досить незвично. Проте, компанія передбачала той факт, що смартфон розкуплять за перші хвилини, і всім іншим доведеться чекати нової поставки смартфонів.

За неофіційними даними, версія смартфона з 6 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ флеш-пам'яті обійдеться в 405 доларів (11 200 рублів), а версія з 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ на диску — 479 доларів (13 200 гривень). Також є ймовірність появи моделі з 8 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті за 521 долар (14 400 гривень).

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що автомобілі Volkswagen першими отримають вигнутий дисплей для приладової панелі. Наголошується, що це перші подібні дисплеї, які масово будуть встановлюватися на серійні авто. І хоча раніше були концепти вигнутих дисплеїв, за межі концепту вони так і не вийшли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, відомий блогер, який випробовує на міцність різні мобільні новинки взявся за Asus ROG Phone. Як виявилося, корпус цілком витримав усі випробування, не рахуючи невеликих подряпин. Однак, це норма для смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Apple визнала, що деякі з iPad Pro при поставці прямо з коробки трохи погнуті. І хоча компанія визнала факт наявності погнутих планшетів, призначать це за проблему - відмовилася, повідомимо, що це норма для планшетів. Нагадаємо, що ціна iPad Pro 2018 року близько 50 000 гривень. Подивимося, що на це скажуть користувачі вигнутих девайсів, і як вони їх будуть продавати в майбутньому.