Згідно з найсвіжішими даними дослідницької компанії NPD Group, вперше в історії всі три провідні домашні ігрові консолі поточного покоління подолали позначку в 1 млн проданих одиниць в листопаді. Це рекорд, якого раніше не вдавалося досягти.

Джерело повідомляє, що кожна з трьох консолей – PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch – продалася тиражем понад 1,3 млн одиниць в минулому місяці. В останній раз три платформи разом переступили позначку в 1 млн одиниць у 2010 році. Тоді мова йшла про портативної консолі Nintendo DS, а також домашніх приставки Wii і Xbox 360. Звичайно ж, у далекому 2010 році ці консолі були передовими, і вражали своїми можливостями.

порівняно з минулим роком продажі зросли на 3% і склали 3,9 млрд доларів. Лідером виявилася Nintendo Switch, який радує цікавими іграми, а також різними режимами консолі і її управління. Якщо говорити про продажі ігрового програмного забезпечення, то беззаперечним фаворитом став вестерн Red Dead Redemption 2.

Сумарні витрати на аксесуари та ігри за рік зросли на 35% і склали рекордні 503 млн доларів, що теж не може не радувати.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що автомобілі Volkswagen першими отримають вигнутий дисплей для приладової панелі. Наголошується, що це перші подібні дисплеї, які масово будуть встановлюватися на серійні авто. І хоча раніше були концепти вигнутих дисплеїв, за межі концепту вони так і не вийшли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, відомий блогер, який випробовує на міцність різні мобільні новинки взявся за Asus ROG Phone. Як виявилося, корпус цілком витримав усі випробування, не рахуючи невеликих подряпин. Однак, це норма для смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Apple визнала, що деякі з iPad Pro при поставці прямо з коробки трохи погнуті. І хоча компанія визнала факт наявності погнутих планшетів, призначать це за проблему - відмовилася, повідомимо, що це норма для планшетів. Нагадаємо, що ціна iPad Pro 2018 року близько 50 000 гривень. Подивимося, що на це скажуть користувачі вигнутих девайсів, і як вони їх будуть продавати в майбутньому.