Компанія Xiaomi має намір встановити божевільний рекорд. Його суть полягає в тому, що під час виступу генерального директора Xiaomi Лей Цзюнь, на задньому фоні сцени працюватиме рівно 1 000 мобільних пристроїв компанії.

Цю інформацію повідомляє ресурс MyDrivers.

Усі пристрої в купі складатимуть величезний екран, в результаті чого компанія сподівається потрапити в книгу рекордів Гіннеса. Поки невідомо, як мобільні пристрої будуть пов'язані один з одним. Ймовірно, для цього використають Wi-Fi, або ж підключення по USB Type-C.

Цікаво, що сама презентація триватиме близько двох годин, тобто протягом цього часу смартфони працюватимуть як одне єдине ціле. Якщо задум вийде втілити в життя, китайська корпорація займе перше місце в списку компаній, яким вдалося провернути подібне.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Новинка Xiaomi Mi Play отримає 5,84-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю Full HD +, восьмиядерний процесор Qualcomm з тактовою частотою 2,3 ГГц, подвійну основну (12 Мп + 8 Мп) камеру і акумуляторну батарею ємністю 2900 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

Нагадаємо, що 20 грудня 2018 року в продаж надійшов компактний фотопринтер Xiaomi Mijia Photo Printer, який пропонується за ціною 72 долара (2 300 грн.). Крім приємної ціни, він володіє непоганим функціоналом.

Це перший продукт екологічного бренду Mijia, який так і інакше пов'язаний з фотодруком. Набір з 40 карток для друку пропонується за ціною 8,5 долара (270 грн.). Вартість одного аркуша становить близько 20 центів (7 грн.). В комплекті з принтером вже є такий набір. Якщо порахувати вартість друку, власники принтерів зможуть роздруковувати свої фото дуже дешево, якщо порівнювати з вартістю послуг копицентров.

Раніше Знай.uа писав, що глава HTC розповів про подальші плани компанії. Як і очікувалося, закривати компанію ніхто не поспішає, проте, змін не уникнути.

Також Знай.uа повідомляв про те, що Lenovo Z5 Pro Snapdragon 855 Edition отримає рекордну кількість оперативки. Девайс отримає 12 Гб.