З моменту появи на полицях магазинів ігрової консолі Sony PlayStation 4 пройшло вже більше п'яти років, так як в продаж вона надійшла в кінці 2013 року. Здавалося б, що продажу повинні вже істотно скоротитися, адже всі, хто хотів придбати дану моделі, могли це зробити протягом 5 років, враховуючи, що Sony продавала пристрої з непоганим акцій.

Як виявилося, що 8 січня 2019 року, приставка Sony PlayStation 4 встановила шокуючий рекорд, а повідомила про це її компанія-виробник в рамках виставки CES 2019. Повідомляється, що за період новорічних свят було продано 5,6 млн штук даної приставки, а це неймовірне досягнення. Допомогло встановити цей рекорд гра Spider-Man, випущена відносно недавно. Варто відзначити, що критики добре оцінили гру, і вона стала навіть культової для більшості фанатів коміксів і супергероїв.

Одним з найбільш популярних подарунків під час новорічних свят стала ігрова приставка Sony PlayStation 4, яку за двотижневий період продали накладом у 5,6 млн штук. Судячи з усього, низька ціна підкупила геймерів, які були завзятими любителями ПК-ігор. Однак, ексклюзивні ігри, які з'являються тільки на консолях, допомогли Sony продати величезну кількість пристроїв.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, що в 2017 році корпорація Apple показала світові нову систему захисту смартфонів. Вона здатна розпізнавати обличчя, і розблокувати систему, якщо перед смартфоном власник. Як виявилося, хакер зумів обійти захист, і навіть показати цю хитрість на хакерському заході. Однак, в останній момент передумав. Мабуть, яблучна корпорація все ж таки переконала його розкривати секрет компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що яблучна корпорація Apple розповіла, чому нові iPad Pro за 40 тисяч гривень є погнутими. Нагадаємо, що компанія не визнала це помилкою, і ніхто повертати гроші за це не буде. Як виявилося, компанія повідомила, що це норма, і наявність вигнутого корпусу зустрічається тільки у LTE-версії, так як при установці додаткових чіпів відбувається вигин.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung запатентувала смартфон, який можна розділити надвоє. І це не гнучкий смартфон, як можна було подумати. Обидва екрану розділяються, і вони можуть функціонувати окремо.