У магазині додатків Google Play презентували нову гру "Повернути Крим" від українських розробників студії NashaGra на Android.

Автори ідеї заявили, що основна мета - нагадати про неприпустимість силового сценарію повернення анексованого півострова. За їхніми словами, доступна безкоштовно гра не закликає до агресії чи ворожнечі.

Геймери розповіли Знай.ua про свої враження від гри, спецально для цього встановивши її на свої смартфони та погравши із цікавості та для тесту.

Читайте також: У новій грі про Лару Крофт з'явиться Баба Яга (відео)

"Суть гри в тому, що є два табори: наш та російський. Ти створюєш так звані "юніти" (тобто бтр, танк, артілєрія або літак), і вони самі їдуть до ворожого табору воювати. Переміг ти чи ні, на екран показують наступне повідомлення", - розповів столичний програміст Олексій.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Ворожа сторона також створює юніти. Сенс у тому, що треба продуманно робити військові одиниці, щоб вони змогли доїхати до бази і не бути розстріляними росіянами. Такий жанр не є унікальним серед ігор", - додав він.

На його думку, баланс гри спеціально зробили нерівний, щоб донести свій "меседж".

"Могли зробити краще, наприклад вивівши у результаті втрати твоїх військ. Це б краще підкреслювало ідею створення", - підсумував геймер.

Студія NashaGra вже створила декілька вдалих українських проектів, які можна завантажити на смартфон у магазині Google Play. Всі вони - безкоштовні.