Компанія Xiaomi представила нову модель бездротових навушників Mi AirDots Pro. Ззовні аксесуар нагадує AirPods від Apple, при цьому коштує китайський аналог у кілька разів дешевше "яблучної" гарнітури.

Цю інформацію повідомляє 4PDA.

Xiaomi Mi AirDots Pro поставляються в невеликому кейсі, який слугує для зберігання і підзарядки аксесуара. За запевненням виробника, вони забезпечують до 10 годин прослуховування. Кожен навушник здатний працювати незалежно від іншого, так що їх можна використовувати по черзі або розділити між двома людьми. Управління відтворенням здійснюється за допомогою сенсорних панелей.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

При вазі всього 5,8 грама навушники оснащені 7-міліметровими динаміками з титановою діафрагмою і мають захист від вологи за стандартом IPX4. Окрім того новинка підтримуватиме активне шумозаглушення ANC і кодек AAC для передачі звуку по повітрю з меншими втратами.

Відзначимо, навушники вже надійшли у продаж 11 січня із цінником всього 60 доларів (близько 1 700 гривень).

Нагадаємо, що з'явилася інформація, що легендарна серія наручних гаджетів китайської компанії Xiaomi отримає продовження в особі Mi Band 4. Відомо, що новинка стане доступною для покупки вже в середині 2019 року, приблизно до початку літа.

За офіційною інформацією виробника, новий гаджет отримає дуже багато корисних функцій, до списку яких потраплять кольоровий дисплей, захисне скло для його захисту, ремінець з перфорацією, магнітна зарядка та ряд інших.

І найголовніше - спортивний трекер нового покоління отримав можливість, яка здивувала всіх. Мова йде про барометричний альтиметр. На перший погляд здається, що це черговий непотрібний компонент, який потрібен виключно для маркетингу, але на ділі це далеко не так. За допомогою цього модуля Xiaomi Mi Band 4 зможе показувати, яку набрав висоту його власник.

Як повідомляв Знай.uа, Xiaomi Mi Band 4 знищить конкурентів: головні козирі.

Також Знай.uа писав, Xiaomi Mi Band 3 продають в Україні дешевше, ніж в Китаї.