13 січня 2019 року, компанія Xiaomi оголосила дату релізу операційної системи Android 9.0 Pie для своїх фірмових бюджетних смартфонів. На відміну від інших виробників, китайська компанія подарувала власникам бюджетний пристроїв нову операційку.

Як стало відомо від офіційного джерела до новітньої ОС в рамках прошивки MIUI 10 будуть оновлені телефони Mi 6X, Redmi Note 5, Redmi 6 Pro, Redmi S2, Redmi Y2, Redmi Note 5 Pro і ще кілька. Бета-версія нового програмного забезпечення для них вийде в першому кварталі 2019 року, тобто до кінця березня. Вже у другому кварталі можна насолодитися новою операційкою, яка принесе купу нових можливостей.

Тестування нової ОС буде вестися кілька тижнів, після чого відбудеться реліз фінальної стабільної збірки. І хоча реліз нової версії відбудеться в кінці березня, жителям Європи доведеться чекати аж до кінця березня, поки операційку не локалізують.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Взяти участь в бета-тестуванні Android 9.0 Pie для смартфонів Xiaomi зможуть усі охочі, а для цього потрібно буде лише подати заявку на форумі, після чого встановити апдейт по повітрю. Однак, настійно рекомендуємо перед цим зробити резервну копію даних, щоб у разі поломки девайса їх успішно витягти.

Нагадаємо, що всім відомо, що взимку улюблені iPhone вимикаються або ж розряджаються просто на очах. Причому ця проблема стосується не тільки старих iPhone, гл і топових флагманів від яблучної корпорації. Однак, існує кілька простих способів як це уникнути. Приміром, варто носити девайс в кишені, або не виймати пристрій з кишені куртки. Таким чином, девайс не зможе переохолодитися, будучи захищеним від впливу холоду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський виробник Xiaomi нахабно обдурив фанатів. Повідомляється, що китайська корпорація представила Redmi Note 7, камера якого складає 48-мегапікселів. Однак, як виявилося, у цієї камери немає стільки мегапікселів, що свідчить про те, що компанія обдурила фанатів. Повідомляється, що девайс отримав лише 12 мп замість 48.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила нову приставку для телевізора. Девайс здатний подарувати будь-кому телевізори мізки. Вартість Mi Box 4 SE складає всього 28 доларів, що не може не радувати. Серед іншого, девайс отримає можливість голосового управління.