Китайські виробники електроніки не перестають приємно радувати різними новими гаджетами. До того ж, китайська компанія Xiaomi вміє дивувати публіку досить дешевими, але якісними водночас гаджетами. На цей раз, китайська компанія представила телевізори Mi TV, які будуть продаватися за дуже низькими цінами, адже аналоги від Samsung, LG і Sony коштують приблизно в 2 – 3 рази більше. Новинки мають підтримку всіх сучасних технологій, а також фірмову оболонку від китайців.

Публіці показали 43-дюймовий Xiaomi Mi TV 4A Pro, який володіє роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів (FHD), 1 ГБ оперативної і 8 ГБ постійної пам'яті, а також роз'ємом 3,5 мм для підключення навушників. Що ж стосується іншої моделі під назвою Mi TV 4X, то вона має 55-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 4K (3840 на 2160 пікселів), 2 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 8 ГБ ПЗУ. Звичайно ж, бездротова мережа буде підтримуватися. але найцікавіше - їх ціна.

до Речі, крім телевізора, в комплект поставки до новинок входить спеціальний пульт управління, що працює по Bluetooth. В нього вбудовані мікрофони для роботи з голосовим помічником Google Assistant, що допоможе шукати улюблені фільми з допомогою голосу, не встаючи з дивана.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В оболонку PatchWall вже включено понад 700 000 годин контенту від 14 партнерів, в список яких входять Hotstar, Hungama, Sony Liv, Voot, Eros Now, Zee5, Hooq, Epic ON.

Модель Xiaomi Mi TV 4A Pro (43 “) оцінили в $ 325, тоді як за версію Mi TV 4X (55) просять $ 565. Варто відзначити, що телевізори від конкурентів обійдуться набагато дорожче, при цьому з такими ж можливостями.

Нагадаємо, що всім відомо, що взимку улюблені iPhone вимикаються або ж розряджаються просто на очах. Причому ця проблема стосується не тільки старих iPhone, гл і топових флагманів від яблучної корпорації. Однак, існує кілька простих способів як це уникнути. Приміром, варто носити девайс в кишені, або не виймати пристрій з кишені куртки. Таким чином, девайс не зможе переохолодитися, будучи захищеним від впливу холоду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський виробник Xiaomi нахабно обдурив фанатів. Повідомляється, що китайська корпорація представила Redmi Note 7, камера якого складає 48-мегапікселів. Однак, як виявилося, у цієї камери немає стільки мегапікселів, що свідчить про те, що компанія обдурила фанатів. Повідомляється, що девайс отримав лише 12 мп замість 48.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила нову приставку для телевізора. Девайс здатний подарувати будь-кому телевізори мізки. Вартість Mi Box 4 SE складає всього 28 доларів, що не може не радувати. Серед іншого, девайс отримає можливість голосового управління.