Як повідомив один із засновників Xiaomi Лін Бін, компанія створила свій власний сканер відбитків пальців під назвою FOD (Fingerprint On Display), який буде використовуватися у фірмових мобільних пристроях. До того ж, площа його роботи на дисплеї помітно збільшиться, що і зробить смартфонів набагато зручніше в експлуатації.

Швидше за все, смартфон Xiaomi Mi 9 отримає саме таку головну особливість, тобто вбудований дисплей сканер відбитків пальців, площа якого приблизно в 4 – 5 разів більше, ніж у звичайного дактилоскопічного модуля. До речі, раніше інсайдери повідомили, що смартфон отримає і потрійну камеру, яка точно порадує фанатів.

Що стосується начинки, пристрій отримає топовий процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, доповнений при цьому графікою Adreno 640, 6/8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної пам'яті. На жаль, підтримки 5G в Xiaomi Mi 9 не буде. Однак, для українців це тільки плюс, адже не доведеться переплачувати за функцію, яка недоступна в нашій країні.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Однак, про точну ціну поки нічого не відомо.

Нагадаємо, що голова Xiaomi похвалився новою системою захисту своїх смартфонів. Тепер сенсорний датчик відбитків пальців, який розмістили під сам дисплей, отримає прискорений процес роботу за рахунок його вдосконалення. Проте, чи стане система більш надійною - невідомо. Будемо сподіватися, що ціна на смартфони не збільшиться з-за цього нововведення.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що команда YouTube заборонила пранки на самому популярному відео-хостингу в світі. Тепер же відео з пранками, які можуть завдати шкоди здоров'ю людини не будуть дозволяти публікувати. Відомі пранкери залишаться без мільйонів фанатів, так як старі відео теж видалять з сервісу.

Знай.uа писав, що інсайдери показали новий iPhone XI, який з'явиться на прилавках вже у вересні цього року. Проте, компанія не визначилася з зовнішнім виглядом смартфона. Основний упор буде на задню камеру, і виробник поки не зважився, як вона буде виглядати в кінцевому продукті.