У минулому році компанія Google з операційною системою Android Pie представила функцію Digital Wellbeing, яка зараз доступна лише на смартфонах пошукового гіганта Pixel. Однак розробники популярного додатка Action Launcher вирішили виправити цю "несправедливість" і дали доступ до Digital Wellbeing всім користувачам Android. Варто відразу сказати, що подібна функція вже з осені 2018 року є на смартфонах iPhone, на яких встановлена 12 або більш нова версія iOS.

Суть роботи ActionDash полягає в наданні користувачеві повного зведення щодо його взаємодії з пристроєм. У ньому можна подивитися, скільки та якими програмами ви користуєтесь протягом дня або тижня. Погодьтеся, далеко не завжди можна розрахувати час, і навіть не помітити, як улюблена гра вас затягла на кілька годин.

Всі надані ActionDash дані допомагають краще зрозуміти, на що ви використовуєте свій час. Наприклад, якщо людина бачить, що на роботі вона занадто часто і багато сидить у соцмережах, то для підвищення ефективності доступ до них краще обмежити. Вашу ефективність можна помітно збільшити простим відображенням даних.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що і хоча Google Pixel 3 все ще вважає потужним смартфоном, компанія незабаром знайде йому заміну, випустивши Google Pixel 4. Так, це точно станеться не раніше осені 2019 року, але вже перші знімки майбутнього смартфона з'явилися в мережі. З іншого, на знімках немає фронтальної камери. Можливо, її впровадили в дисплей, або ж зробили висувний механізм, як у смартфонів Huawei і Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд знову наїхав на Facebook і Twitter. Повідомляється, що компанії тепер зобов'язані виплатити близько 5 тисяч рублів штрафу. Компанием простіше виплатити цей мізерний штраф, ніж розміщувати сервери на території Росії, щоб зберігати інформацію жителів країни на них.

Знай.uа писав, що корпорація Apple знову обманює користувачів. На цей раз, компанія випустила досить слабкі акумулятори для iPhone, однак ціна при цьому просто величезна. За ціну в 150 доларів, можна просто придбати бюджетний смартфон, а не просто чохол.