Компанія Microsoft більше не буде підтримувати сьому версію Skype, відому як Skype Classic. Тепер всім користувачам пропонують або оновити додаток до восьмої версії, або відмовитися від нього. Судячи з усього, Skype не користується величезною популярністю, і компанія вирішила зменшити підтримку сервісу, і тепер планує оновлювати тільки актуальну версію, і просить користувачів оновити сервіс самостійно.

“У наступний раз, коли ви вийдете з Skype або перезавантажте комп'ютер, вам потрібно буде оновити Skype, щоб продовжити їм користуватися”, — йдеться у повідомленні, яке показує програма. Однак, як би компанія не намагалася поліпшити сервіс, працює він все ж погано, за мірками 2019 року. Приміром, той же Telegram працює в рази швидше.

Багато користувачів не поспішали оновлювати додаток до останнього, тому що нова версія позбавлена багатьох переваг класичної: не можна відкрити декілька вікон з діалогами одночасно, налаштувати гарячі клавіші, шрифт і звуки повідомлень без установки Windows 10. Однак, Microsoft змусила користувачів використовувати обмежену версію Skype.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що глава компанії Xiaomi пообіцяв здивувати світ в 2019 році. Судячи з усього, компанія приготувала декілька цікавих новинок, які можуть перевернути ринок смартфонів. Серед іншого варто відзначити той факт, що компанія почала випускати камерофони - смартфони, головною особливістю яких є наявність топової камери. Приміром, компанія Redmi представила смартфон Redmi Note 7 за ціною 150 доларів, який отримав 48-мегапіксельну камеру.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний хостинг для відео YouTube залишиться без дизлайків. У Google сказали, що користувачі сервісу користуються цією функцією не за призначенням, і ставлять негативні оцінки не з-за поганої якості контенту, а з-за поганої новини, яку блозі описував.

Знай.uа писав, що прозорий смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition невдовзі з'явиться на території Європи, а значить і в Україні. Це чудова новина для тих, хто давно хотів придбати собі смартфон з прозорою тильній кришкою.