Компанія Apple відновлює продажу старої моделі iPhone X у вигляді відновлених пристроїв. Судячи з усього, справи у яблучної компанії йдуть дуже погано у зв'язку з чим компанія намагається продати будь iPhone набагато дешевше початкової ціни.

Телефони будуть продавати за зниженими цінами. Відновлені iPhone X будуть коштувати від $769 до $899 в залежності від обсягу пам'яті. Крім того, смартфони будуть доступні у двох кольорах - Space Gray і Silver. Це чудова новина для тих, хто хотів придбати саме десяту версію iPhone.

Раніше вартість нового iPhone X в сполучених Штатах становила від $999 до $1149. iPhone X зняли з продажу для того, щоб підвищити продажі нових моделей iPhone Xs і iPhone Xr, і позбавити нові смартфони від будь-якої конкуренції.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Apple також пропонує покупцям офіційних відновлених iPhone повну комплектацію, стандартну гарантію на рік і право придбати розширену гарантію Apple Care.

Нагадаємо, що компанія Microsoft відреклася від Skype Classic. Варто відразу зазначити, що мова йде тільки про 8 версії популярного сервісу. Судячи з усього, компанія більше не бажає підтримувати актуальну версію додатків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітник Google успішно зламав iOS 12. Варто зазначити, що саме він відкрив вразливість, і повідомив про це в першу чергу Apple, щоб компанія виправила свої помилки. На це знадобилося всього лише місяць. У будь-якому разі, факт наявності уразливості вдарить по репутації компанії.

Знай.uа писав, що компанія Apple знову відправила на прилавки революційний iPhone. Звичайно ж, мова йде про iPhone X, який став першим смартфоном з вирізом на екрані, а також новою системою захисту FaceID. До речі, в цей раз девайс буде продаватися за ціною від 700 доларів, що не може не радувати.