Google оновила свою операційну систему Chrome OS до версії OS 72. У новому апдейте компанія серйозно попрацювала над безпекою оболонки, а також запровадила давно обіцяні функції. Варто нагадати, що ця ОС призначена для ноутбуків Google, а також деяких планшетів. Сама по собі ОС нагадує дизайн Google Chrome, так що для любителів цього браузера девайси від пошуковика будуть інтуїтивно зрозумілі.

Найбільш корисним нововведенням можна назвати підтримку додатків для Android Pie, раніше система була сумісна лише зі старим для Android Nougat (2016 рік). Тепер всі додатки, які підтримують цю версію Android можуть запускатися і на гаджетах Google. Крім того, ярлики мобільних програм тепер доступні для вбудованої системи пошуку. Це спростить саму навігацію по планшету.

Особливу увагу розробники приділили користувачам Pixel State. Додано голосовий помічник Google Assistant, режим “картинка в картинці” і повністю перероблений інтерфейс. Подивимося, чи буде працювати система справно, або Google повторить долю Microsoft Windows 10.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0