Найпопулярнішим у світі смартфоном за станом на сьогоднішній день є Samsung Galaxy M20, оснащений за останнім словом техніки щодо початкової цінової категорії. Втім, варто відзначити, що популярними стають в основному бюджетні смартфони, які мають непогану начинку, будь то камера, або новий процесор.

На другому місці опинився Xiaomi Redmi Note 7, який перевершує лідера у всьому, крім хіба що одного – ціни, яка відчутно нижче. До того ж, він отримав 48-мегапіксельну камеру.

На третій позиції опинився Samsung Galaxy A7 (2018), тоді як на четвертій сходинці опинився Xiaomi Redmi Note 6 Pro. П'ятірку кращих найпопулярніших у світі смартфонів замкнув Samsung Galaxy S10 +, який хоч поки і не надійшов у продаж, але вже зараз мільйони людей активно шукають про нього інформацію в мережі. Втім, чи він стане популярною - покаже час. Потім йде Samsung Galaxy S8, а ось на сьомій позиції розташувався Huawei Y9 (2019). На останніх місцях опинилися Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy M10 і Apple iPhone 6s.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі, iPhone не випадково опинився в списку. Його просто розпродають з тих, які лежать на складах магазинів. До того ж, потрібно звільнити місце на складі для нових iPhone 2019 року, вихід яких запланований на осінь цього року.

Нагадаємо, що голова Xiaomi розповів, якими будуть смартфони 2019 року. Відзначимо, що компанія рік тому придбала компанія, яка спеціалізується на камерах смартфонів. Саме тому в смартфонах Xiaomi, нехай навіть і бюджетних, знаходиться топова камера, з якою не зрівняється навіть об'єктиви iPhone XS Max. У будь-якому випадку, нас чекає багато чого цікавого, так що саме час запастися терпінням і грошима.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що справи у Apple йдуть дуже погано, і в компанії придумали, як збільшити число продажів нових iPhone, які з тріском провалилися в кінці 2018 року. Повідомляється, що співробітникам сервісних центрів Apple наказали почати продавати iPhone XR, замість того, щоб просто зробити ремонт вже зламаний iPhone користувача.

Знай.uа писав, що дизайн китайського Oppo R19 вперше з'явився в мережі. Серед іншого, варто відзначити непоганий екран, і незвичайну камеру, яка має висувний механізм.