Інсайдери повідомляють, що компанія Xiaomi проведе прес-конференцію, присвячену анонсу свого нового флагманського смартфона Mi 9 вже 20 лютого. Не секрет, що флагман Samsung Galaxy S10, а також складаний смартфон Galaxy F або Galaxy Fold представлять в той же день, що і смартфон від Xiaomi. Судячи з усього, китайська компанія вибрала цю дату не випадково, адже про анонс Galaxy S10 20 лютого стало відомо ще в кінці 2018 року. Xiaomi спеціально хоче відвести увагу від презентації Samsung, щоб усунути конкурента на ринку смартфонів.

Що стосується характеристик смартфона від Xiaomi Mi 9 отримає екран діагоналлю 6,4 дюйма роздільною здатністю 2К, SoC Qualcomm Snapdragon 855, сканер відбитків пальців, який розмістили під екран, а також величезну батарею на 4100 мА·ч з підтримкою швидкої зарядки потужністю 32 Вт. Втім, про ціну поки нічого не відомо.

Нагадаємо, що компанія Ubisoft проговорилася про всі секрети майбутньої гри The Division 2. Варто зазначити, що перша гра користувалася величезною популярністю, так що вихід другої частини було досить очікуваним. Один з творців гри повідомив, що незабаром з'явиться відкритий бета-тест, так що кожен бажаючий зможе випробувати гру ще до її анонсу. Відмінна можливість, щоб зрозуміти, чи подобається вам гра, чи ні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники старих iPhone не хочуть оновлювати свої смартфони. Судячи з фінансових звітів компанії, продажі нових iPhone 2018 року виявилися невдалими. І це не дивно, адже нічого нового компанія не показала в цьому році, а сенсу переплачувати за точно такий же телефон тільки з меншими рамками просто немає.

Знай.uа писав, що iPhone в Україні істотно подешевшали. Повідомляється, що тепер можна придбати порівняно нові моделі за доступною ціною. Варто відзначити, що магазини і торговельні посередники просто хочуть продати решту смартфони, щоб звільнити місце новим моделям, вихід якого запланований на 2019 рік.