Стало відомо, що довгоочікуване друге покоління бездротових навушників AirPods від американської компанії Apple представлять на осінній презентації вже в цьому році разом із новою лінійкою iPhone.

Про це повідомив інсайдер Стів Макфлай у соціальній мережі Twitter.

AirPods

Згідно з інформацією, зовсім скоро вийде новий чохол для AirPods, який буде підтримувати бездротову зарядку. Цей чохол буде працювати і з першим поколінням навушників, впевнений Макфлай.

Крім того, AirPods 2 можуть отримати новий колір, а може навіть кілька. Варто відзначити той факт, що Apple часто практикує розширення колірної лінійки з оновленням своїх гаджетів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

До речі, в Україні подешевшали дві популярні моделі смартфонів Apple iPhone 7 Plus та iPhone X. Як пояснили рітейлери, вони пішли на такий крок, щоб адаптуватись під ринкові умови країни. Утім, це цілком очікувано, адже перед виходом нових iPhone 2019 року ціни на старі моделі ще раз помітно знизяться.

Крім того, деякі рітейлери пропонують програму обміну (trade-in). Тобто користувач може принести стару модель і новий смартфон купити вже зі знижкою. Акція поширюється навіть на торішні флагмани iPhone Xs, Xs Max і Xr.

Однак, розмір знижки залежить і від моделі, яку покупець принесе. До того ж, за розбитий і неробочий iPhone зроблять просто мізерну знижку.

iPhone Xs, Xs Max і Xr

Нагадаємо, що компанія Apple планує випустити новий платний новинний сервіс підписки. Його хочуть випустити на базі вже створеного сервісу Apple News.

Як повідомляв портал Знай.ua, що редактор ресурсу BuzzFeed Джон Пачковський, який в минулому нерідко надавав достовірну інформацію про дати заходів та новинки Apple, назвав точну дату проведення наступної великої прес-конференції Apple.

Також портал Знай.ua писав, що співробітникам сервісних центрів Apple наказали почати продавати iPhone XR, замість того, щоб просто зробити ремонт вже зламаного iPhone користувача.