Компанія Microsoft оголосила про випуск великого оновлення Skype for Web з тонною "покращень". Веб-версія месенджера тепер містить у собі велику кількість нових функцій, які прийшли разом зі Skype 8.

Випробувати оновлений Skype можуть лише користувачі Windows 10 і macOS 10.12, а також виключно браузери Edge і Chrome. Тим, хто віддає перевагу Firefox, Safari і Opera, Microsoft пропонує користуватися десктопних додатком. Microsoft не каже, чи додана підтримка інших браузерів.

Skype дав збій
Skype дав збій

Список нововведень Skype for Web:

  • Відеовиклики у форматі HD;
  • Запис розмов дозволяє записати особливі моменти розмови по Skype зі своїми близькими або запишіть важливі зустрічі з колегами;
  • Панель сповіщень, яка допоможе надолужити згаяне;
  • Пошук по розмовам. Тепер ви можете легко знайти повідомлення в поточній розмові, ввівши слово або фразу, яку ви хочете знайти, у полі пошуку;
  • Додана медіа-галерея чату, яка допоможе знайти важливе зображення, відправлене кілька тижнів тому.

Варто відзначити, що Skype for Web вже кілька років знаходиться на стадії бета-тестування. Свіжий апдейт веб-версії Skype може натякати на швидкий публічний дебют.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, користувачі Skype з різних країн світу вранці в середу, 20 лютого, заявили про збої у роботі програми. Про це свідчать оперативні дані сервісу Downdetector, який відстежує кількість помилок популярних сайтів і програм по всьому світу.

Переважно неполадки спостерігалися в містах США і Японії. Про проблеми також повідомили користувачі з Канади, Перу, Чилі, Португалії, Великобританії, Нідерландів, Камбоджі, Сінгапуру, Філіппін та інших країн. Втім, на чиєму боці помилка поки невідомо.

Зокрема, відомо, що більшість з них зіткнулися зі збоєм при вході в додаток (75%), ще 13% повідомили про проблеми з отриманням повідомлень, 11% - про збої при голосових дзвінків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонах.
Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.