Один з колишніх співробітників служби безпеки фабрики Gigafactory Шон Гутро звинуватив компанію в порушенні прав працівників та інших порушеннях. За його словами, найняті особисто Ілоном Маском слідчі, нібито зламали телефон співробітника, стежили за його повідомленнями і навіть вводили в оману поліцію про можливу масової стрільби.

Гутро також додав, що стеження була і за іншим колишнім співробітником Tesla, який повідомив ЗМІ, що компанія встановлює браковані акумулятори в авто при виробництві.

Ймовірні порушення з боку слідчих Tesla нібито мали місце після публікації в Business Insider від 4 червня 2018 року. Колишній менеджер з безпеки заявляє, що йому було доручено вистежити людину, яка стояв за витоком. Він швидко зосередився на Тріппі, єдиному працівника, що мав доступ до даних, цитованим Business Insider.

Тріпп був допитаний слідчими Tesla, яких Маск найняв особисто, незважаючи на звинувачення в тому, що вони брали участь у шпигунстві за конкурентами під час роботи у Über.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Гутро додав, що Tesla найняла слідчих, що стежили за ним. Звичайно ж, Tesla все заперечує. Подивимося, чим закінчиться цей гучний скандал.

Але це ще не все: у компанії були труднощі в роботі служби безпеки. В результаті, співробітники вживали наркотики (кокаїн і метамфетамін) у вбиральнях кімнатах і займалися сексом в недобудованих частинах фабрики.

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.