Через півтора тижні в Парижі компанія Huawei представить свої нові флагмани P30 і P30 Pro. Але вже зараз в мережу “злили” докладні характеристики й зображення смартфонів. Втім, зовнішній вигляд пристроїв показали в мережі ще 2 тижні тому, так що нічого нового від дизайну смартфонів очікувати не варто.

Обидві моделі отримають каплевидний виріз для фронтальної камери. Тільки у P30 буде 6,1-дюймовий плоский дисплей, а у P30 Pro — 6,47-дюймовий екран з закругленими краями. Судячи з усього, виробники почали відмовлятися від звичних вирізів, які були популярними в 2017-2018 роках після виходу iPhone X з незвичайним дисплеєм.

До речі, в цей раз дисплеї Super AMOLED замовили у Samsung. Для торішніх Mate 20 Pro постачальниками панелей були LG і BOE, але відразу ж після старту продажів користувачі почали скаржитися дисплеї. Можливо, це і вплинуло на перехід до екранів Samsung. До того ж, Samsung здивувала світ якісними екранами, які зараз встановлюються на Galaxy S10.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.