Ще не анонсований смартфон Pocophone F2 від Xiaomi пройшов тестування на продуктивність в популярному бенчмарке Geekbench. Він повинен стати наступником добре відомого "бюджетного" флагмана Pocophone F1. Варто зазначити, що смартфон користувався величезною популярністю, так як за ціну в 350 доларів, покупець отримає топовий процесор. У девайса просто не було конкурентів з-за рекордно низької ціни.

Що стосується нової моделі, девайс отримає новітній топовий процесор Snapdragon 855 і 4 ГБ оперативної пам'яті.

Тому в одноядерному тесті Pocophone F2 набрав 1776 балів, і 6097 — в багатоядерний. Приміром, флагмани iPhone Xs Max і Samsung Galaxy S10 + в багатоядерний тесті показали результат - 4 777 Балів і 4 543 бала відповідно. Втім, за таку ціну, смартфон явно б'є всі рекорди по продуктивності. Варто очікувати величезної популярності, так що без попереднього замовлення отримати смартфон в перший місяць після виходу точно не вийде.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Смартфон працював під управлінням Android Q, Google минулого тижня випустила першу бету даної операційної системи.

Швидше за все, девайс буде продаватися за ціною в 10 000 гривень.

Нагадаємо, що культова гра під назвою CS 1.6 заражена вірусами. Повідомляється, що хакери навчилися впроваджувати в різні ігрові сервера шкідливий код, за рахунок чого користувачі, які скачують дані сервера для входу, скачують і віруси на свої пристрої. І хоча грі вже більше 20 років, більшість геймерів воліють грати в цю версію, навіть після виходу нових ігор з такою ж тематикою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що головний сервіс Apple дав збій. Звичайно ж, мова йде про Siri, яка здатна керувати смартфоном за допомогою голосових команд. Це означає, що голосовий помічник від Apple раптово перестав працювати на всіх пристрої, включаючи iPhone і iPad.

Знай.uа писав, що дизайн Google Pixel 4 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат з'явиться на прилавках вже в листопаді 2019 року. Що стосується дизайну, девайс отримає величезний екран з двома отворами для камер. Точно так само зробила і компанія Samsung, яка представила флагманський Galaxy S10 у лютому 2019 року.