Bethesda випустила мобільну гру The Elder Scrolls: Blades в ранній доступ. Бажаючі можуть зареєструватися на офіційному сайті видавця і стати в чергу на доступ до гри на платформах iOS і Android. Так, фанати комп'ютерної версії гри будуть в захваті, так як розробкою займалася та сама компанія, яка випустила TES V.

За словами розробників, Blades — це класична гра в жанрі Dungeon crawl (підземелля), у гравців буде можливість створити і налаштувати персонажа, приймати квести від городян, розвивати місто і розгадувати давні таємниці. Також буде можливість відправитися в Безодню (Abyss) і перевірити, як далеко вдасться зайти. Любителям квестів ця гра точно сподобається.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Bethesda буде запрошувати гравців в ранній доступ в порядку черги. Рекомендують спостерігати за своєю електронною поштою, і простежити, щоб лист із запрошенням видання не потрапило в спам. Чи буде гра безоплатної - покаже час.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9X з'явився в мережі. Відразу варто відзначити, що девайс з'явиться на борту з Android One, який вважається голою ОС, без будь-яких кастомізації від виробника смартфонів. Судячи по характеристиках, Xiaomi знову представить камерофон, так як начинка у нього хоч і не флагманська, але ось камера на рівні. Цілком можливо, що вона обійде за параметрами навіть хвалений iPhone XS Max, який на сьогоднішній день трохи застарів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nintendo Switch з'явиться у бюджетній версії. Це чудова новина для тих, хто не хотів витрачатися на консольні ігри. Кожен бажаючий зможе придбати бюджетну версію, правда, з деякими технічними обмеженнями.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумний комп'ютерний стіл для справжніх геймерів. Повідомляється, що стіл здатний самостійно підніматися і опускатися на необхідну висоту, а також запам'ятовувати 3 положення, на випадок, якщо їм користується не один геймер. За девайс доведеться заплатити аж 270 доларів.