Xiaomi розробив нову модель електричного велосипеда. Це вже друга версія і називається вона HIMO C20. Якщо перший велосипед пропонувався за ціною в 260 доларів, то новий коштує вже 375 доларів. Втім, ця версія отримала кілька поліпшень, які сподобаються користувачам.

У моделі двадцятидюймова рама, тріп-комп'ютер на кермі з покажчиком швидкості, пробігу та рівня заряду. У новинки від Xiaomi запас ходу вісімдесят кілометрів. Також у велосипеда є літій-іонна батарея, яка важить два з половиною кілограми. Заряджається він за шість годин. Сам по собі велосипед досить важкий, але така ціна за допомогу при педалюванні в гору.

Доступні три режими роботи — тільки на електротязі, з електромотором в якості асистента або просто на педалях без участі електромотора.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак, двигун допомагає розігнатися до 25 кілометрів на годину. Звичайно, потужності вистачить і на більше, але за законом, такі механізми не повинні розвивати швидкості більше 25 км/ч.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Девайс буде продаватися за ціною 30 доларів, що приємно здивує користувачів. Зазначимо, що браслет отримає чіп NFC для безконтактної оплати, а також GPS-трекер, щоб відслідковувати переміщення користувача. Крім цього, девайс отримає величезний кольоровий екран, який зможе реагувати на дотики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Xiaomi Mi Mix 4 може отримати незвичайні можливості. Мова йде про гнучкий екрану, а також про камері з 60 мегапікселями. Так, корпорація хоче експериментувати, і зупинила свій вибір на такому пристрої. Поки немає ніякої інформації, що він з'явиться на прилавках, але фанати вже чекають девайса, який обійде навіть iPhone 2019 за характеристиками.

Знай.uа писав, що Android офіційно мертвий. Повідомляється, що користувачі більше не хочуть купувати смартфони на Android, а компанія Huawei вже готова випустити смартфони з новою версією ОС, яка затьмарить навіть iOS для iPhone. Поки неясно, чи зможе китайська корпорація перевершити компанію Apple.