Компанія Pegatron, ймовірно, отримає замовлення на виготовлення оновленої версії смартфона iPhone 8 з 4,7-дюймовим дисплеєм, який Apple може представити в березні 2020 року. Судячи з усього, компанія не хоче прощатися з цієї вдалої версія смартфона, яка користується величезною популярністю і на сьогоднішній день. Так, нічого нового компанія нам показати не може, але ось оновити вже існуючі девайси приємними фішками точно зуміє.

Передбачається, що Apple замовить близько 20 млн 4,7-дюймових смартфонів iPhone 8, і всі ці пристрої будуть виготовлятися на виробничих потужностях Pegatron. За попередніми даними, оновлений смартфон отримає 4,7-дюймовий LCD дисплей з роздільною здатністю Full HD, процесор A13, 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті, одиночну основну камеру і новий дизайн друкованої плати. Це дозволить йому працювати набагато швидше.

Це пристрій буде націлене на середній сегмент ринку, а його ціна складе близько $649. Судячи з усього, смартфон буде трохи дешевше, так як він не революційно новий, а лише поліпшена версія вже існуючого.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, що сервіс Apple Music знову отримав велике оновлення. Судячи з усього, компанія готує це додаток для оновлення iOS 13, завдяки якому музична бібліотека обзаведеться темним режимом. В цьому ж нововведення, компанія змінила систему роботи рубрики “Для вас”, яка раніше не була такою популярною. Однак, за заявами компанії, сервіс почав підбирати відповідні пісні для кожного користувача.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple готує до виходу новий смартфон iPhone XE. Серед іншого, це поліпшена версія iPhone SE, який з'явився на прилавках ще в 2016 році. Компанія вирішила змінити дизайн, підігнати його під сучасні стандарти, а також покращивши начинку девайса. За смартфон попросять від 600 до 800 доларів, в залежності від модифікації.

Знай.uа писав, що компанія Huawei е вела переговорів з Apple щодо поставок модемів 5G для смартфонів. Глава Huawei спростував ці чутки, повідомивши, що вони із задоволенням змагаються на ринку смартфонів.