У минулому 2018 році в продаж надійшли бюджетні смартфони Redmi 6A, Redmi 6 і Redmi S2, які виявилися дуже популярними серед покупців за рахунок доступного цінника і гарного технічного оснащення. Прямо "з коробк" на всі ці мобільні пристрої була встановлена операційна система Android 8.1 Oreo, а виробник в особі Xiaomi обіцяв оновити до Android 9.0 Pie. Проте, в компанії повідомили, що оновлення на більш нову версію ОС не буде, і це засмутило мільйони користувачів. Деякі з покупців набували даною моделлю заради оновлення, яке вже не відбудеться.

Повідомляється, що компанія Xiaomi припинила розробку операційної системи Android 9.0 Pie для смартфонів Redmi 6A, Redmi 6 і Redmi S2, тому дані мобільні пристрої її ніколи не отримають, так і залишившись назавжди на вже застарілому Android 8.1 Oreo.

Розробники ніяк не коментують своє рішення, але вони запевняють, що піти на такий крок довелося через значні труднощі. Саме через них будь-яка робота в цьому напрямку була припинена. Втім, це вже не цікавить тих користувачів, які придбали ці пристрої. Ці моделі назавжди позбавлені всіх тих нових функцій, які стали доступними в новій версії ОС. Не виключено, що компанія Xiaomi зможе додати деякі зміни шляхом оновлення прошивки власного виробництва.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що сервіс Apple Music знову отримав велике оновлення. Судячи з усього, компанія готує це додаток для оновлення iOS 13, завдяки якому музична бібліотека обзаведеться темним режимом. В цьому ж нововведення, компанія змінила систему роботи рубрики “Для вас”, яка раніше не була такою популярною. Однак, за заявами компанії, сервіс почав підбирати відповідні пісні для кожного користувача.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple готує до виходу новий смартфон iPhone XE. Серед іншого, це поліпшена версія iPhone SE, який з'явився на прилавках ще в 2016 році. Компанія вирішила змінити дизайн, підігнати його під сучасні стандарти, а також покращивши начинку девайса. За смартфон попросять від 600 до 800 доларів, в залежності від модифікації.

Знай.uа писав, що компанія Huawei е вела переговорів з Apple щодо поставок модемів 5G для смартфонів. Глава Huawei спростував ці чутки, повідомивши, що вони із задоволенням змагаються на ринку смартфонів.