Конференція WWDC 2019 стартує 3 червня, в цей день розкажуть про нові функції iOS 13, macOS 10.15 та інших оновлень. Інсайдери поділилися деякими подробицями про те, що ж яблучна корпорація покаже користувачам.

У Siri з'являться нові можливості. Розробники зможуть ще більш глибоко інтегрувати свої сервіси в голосового помічника Apple. Однак, голосовий помічник не такий вже і популярний, щоб увійти в життя кожного користувача.

Компанія розширить можливості технології Marzipan — це інструмент, який допомагає однією кнопкою перенести додатки з iOS на Mac. У теорії, це дозволить створити цілу екосистему з різних пристроїв в майбутньому.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Однак, найцікавіше полягає в інтерфейсі iOS 13, і в його продуктивності. Будуть смартфони працювати швидше - дізнаємося вже у вересня 2019 року, коли нова iOS стане доступною для всіх.

Нагадаємо, що експерти вирішили перевірити, яка собівартість кожного iPhone, який з'явився на прилавках. Результати просто шокували. Виявляється, користувачі платять у два, а в деяких випадках і в три рази більше за бренд. Приміром, собівартість iPhone X всього лише 390 доларів, у той час як його вартість на момент виходу становила аж 1000 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагманський Meizu 16s отримає унікальну технологію. Судячи з злитим в мережу даними, смартфон отримає незвичайної камерою, яку вдалося прибрати з лицьової панелі смартфона. Швидше за все, вона буде висувною, як в смартфонах Vivo.

Знай.uа писав, що компанія Huawei готує до виходу складаний смартфон Mate X за $2500. Відзначимо, що компанія не поспішає продавати свою новинку, щоб не повторити невдалий план Samsung, яка почала продавати гнучкі смартфони занадто рано. В результаті, смартфони через кілька днів після експлуатації почав ламатися.