Тези про перевагу Tesla Model 3 над іншими среднеразмерными седанами преміум-класу засновник компанії Ілон Маск (Elon Musk) на квартальної звітної конференції підкріплював свіжою статистикою. Наприклад, продажі електрокара в преміум-сегменті перевершили конкурентів на 60 відсотків, що зробило авто дуже популярним.

Середня ціна реалізації Model 3 в США залишається на рівні $50 000, і більшість покупців вибирає комплектацію зі збільшеним запасом ходу. Маск пізніше пояснив, що базовий варіант Tesla Model 3 взагалі вибирають одиниці відсотків покупців. Втім, це не дивно, адже ціна не особливо відрізняється, а ось запас ходу може сильно виручити при необхідності.

На заході для інвесторів, присвяченому досягненням Tesla в автоматизації процесу управління електромобілем, Ілон Маск вже заявляв, що в разі потрапляння “роботизованого таксі” у дорожньо-транспортну пригоду компанія готова у майбутньому брати на себе всю юридичну відповідальність перед потерпілими. Іншими словами, водії таксі можуть застрахувати своє авто, щоб Tesla сама виплачувала компенсацію.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Щоб допустити на дороги загального користування автоматичні таксі, Tesla доведеться витратити чимало часу і сил на переконання законодавців безпеки таких транспортних засобів. Втім, коли страхування стане доступним - покаже час.

Нагадаємо, що компанія Huawei знову перенесла запуск у продаж гнучкого Mate X, ціна якого досягла позначки в 2500 доларів. Відзначається, що компанія поки не готова представити смартфон, щоб не повторити помилку Samsung, гнучкий смартфон якої зламався через 2 дні після початку експлуатації. Повідомляється, що екран просто зламався, і причиною цього може стати потрапила пил під екран. Samsung теж перенесла продажу гнучкого смартфона з-за масових поломок.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про iOS 13. Інсайдери повідомляють, що нова прошивка дозволить перетворити планшет в повноцінний ноутбук з використання комп'ютерної клавіатури і мишки.


Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила новий бюджетник під брендом Redmi - Redmi Y3. Повідомляється, що новий смартфон має флагманські характеристики, а ось ціна його цілком собі приємна - 143 долари. Раніше компанія повідомляла, що не планує випускати смартфони дорожче 350 доларів, і цього разу слова голови компанії в черговий раз підтвердилися.