Компанія Tesla славиться своїми витоками і нагадує співробітникам про неприпустимість появи витоків. Ресурс CNBC отримав у своє розпорядження копію електронного листа від служби безпеки Tesla (що стало наслідком черговий витоку), застережним персонал від витоків конфіденційної інформації. Втім, не дивно, адже кількість витоків від компанії з кожним місяцем збільшується, що, безсумнівно, позначається на репутації компанії.

Компанія зазначила, що буде судитися з тими, хто буде зливати інформацію. Втім, це цілком логічно і виправдано, адже службові таємниці ніхто не відміняв.

Відзначимо, що деякі співробітники зливали інформацію без будь-якого умислу. Приміром, вони виставляли фото з заводу Tesla в соціальних мережах, або просто відповідали користувачам мережі на різні теми, які стосуються компанії Tesla.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi відправила смартфон Redmi Note 7 в космос. Таким чином корпорація вирішила зробити рекламу, показавши світу, що смартфон витримає екстремальні умови, і буде працювати. Смартфон навіть встиг зробити кілька фото при температурі -53 градуси, і повернутися на поверхню Землі в робочому стані. Компанія завжди робила акцент на міцності апарату.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple здешевить нові iPhone за рахунок використання нових компонентів. Мова йде про антену, яку тепер можна виробляти набагато дешевше, а ось характеристики помітно покращаться за всіма показниками.

Знай.uа писав, що компанія HTC і Apple нахабно обманюють користувачів. Дослідники повідомили, що після перевірки заявленого часу автономної роботи смартфонів, вони прийшли до висновку, що смартфони працюють практично вдвічі менше часу без підзарядки. Однак, компанії вже дали коментарі. Наприклад, в Apple повідомили, що тест був недостатньо точним.